Miksiköhän…

Sitä järjestää itsensä näihin tilanteisiin missä stressipisteet nousee maata kiertävälle radalle? Olisko tässä kyse jostain tiedostamattomasta tarpeesta stressin siedätyshoitoon vai mitä?
Niin tai näin, tämä vaatii toimenpiteitä. 4 viikkoa vielä lomaan mutta sitten suomessa rentoudutaan perusteellisesti hyvien ja huonojen harrastusten parissa.

Ehkä tässä pitää välissä käydä vielä mutka Intiassa. Olisihan se vaihtelua sekin. Ei pääse tosin sielläkään hellettä pakoon joka täällä alkaa olla aika sietämättömällä tasolla. Tosin vain 38 astetta näin aamusta. Mielenkiitoista on, että samoin kuin tuuli vaikuttaa pakkasen purevuuteen niin ilmiö toimii myös toistepäin kuumassa päässä. Sääaseman mukaan lämpötila tuntuu nyt +45 asteiselta. Paita kastuu taas lounastauolla kun kävelee 500 m kiinalaiseen syömään.

Parina viikonloppuna tullut testattua käytännössäkin kuumuuden vaikutuksia, 2 tuntia uimareissulla ja sitten on fyysisesti täysin puhki. Eikä se johdu uimisen määrästä.  Juotavaa saa tankata useamman tunnin vaikka tuon 2 tunnin aikana litran juo nestettä. Se ei selvästikään ole riittävästi.

Nyt takaisin sorvin ääreen, josko sais vielä vähän lämpöjä nousemaan…..

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti