lopun alkua – 2/5

Seuraavana työpäivänä tulikin sitten ilmoitus, että irtisanoutuminen on hyväksytty.  Höh. Niinkuin niillä ny oikeasti olis ollut mitään sanottavaa siihen. Noh, joka tapauksessa sitten HR:n kanssa keskustelemaan prosessin etenemisestä, olihan se jo vähän varkain saatu liikkeelle.
Viranomaisasioita hoitava oli käynyt aloittamassa paperityön ja iltapäivällä toi eteen paperin joka piti allekirjoittaa. Vasta sitten viranomainen uskoi että työluvan voi peruuttaa. Passi sitten lähtisi oikeasti vasta 3. päivän aamuna prosessiin. Asiamies ilmoitti että hommassa menee pari päivää mutta varmuudeksi lupasi passin takaisin vasta päivä 5. aamuksi joka tietysti antoi pontta suunnitella lentomatkailua kohti kotimaata päivälle 6. Tähän surffasin valmiiksi sopivan lennon ja laitoin HR:n prosessiin niin että saavat tehdä varauksen.

HR toimitti myös A4 arkin jossa oli listattu asioita mitä pitää olla tehtynä ennen lähtöä ja ketkä ovat vastuuhenkilöitä. Ts. jokaiseen kohtaan pitää saa ao. herralta kuittaus. No, heti ensimmäinen kohta jäi väliin koska suoranaista esimiestä ei ollut ollut olemassa pariin kuukauteen joten tämä kohta tuli ohitettua.

Lopun päivää menikin sitten mahdollisten henk. kohtaisten tietojen etsimiseen ja poistamiseen läppäristä ja puhelimesta.

Jatkuu huomenna….

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti